2024 Merkezi Sınav Başvuru İşlemleri Başladı

Merkezi Sınav Başvurusunda bulunmak için TIKLAYINIZ

18.03.2024 2025

2024 merkezi sınav başvuru işlemleri başladı. Merkezî Sınav başvuruları; isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyenler, başvurularını 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam üzerinden e-okul ana sayfada yer alan 2024 merkezi sınav başvuru işlemleri ekranından yapacaktır. Merkezî Sınav başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin velileri, başvuru yapmadan önce elektronik ortamdaki bilgilerinin güncel olup olmadığını kontrol etmelidirler. Bilgilerinin doğru olduğuna emin olduktan sonra başvuru için kaydet düğmesine basmak yeterlidir. Daha sonra okul müdürlüğü okulda kayıtlı olan öğrencilere ait bilgileri, elektronik ortamda yer alan bilgilerle karşılaştırıp, doğruluğunu ve güncelliğini kontrol ve takip ederek, öğrencinin sınav başvurusunu elektronik ortamda onaylayarak, başvurunun 2 (iki) adet çıktısını alarak veliye inceletip imzalatarak ve mühürleyerek 1 (bir) tanesini öğrenci velisine teslim edecek, diğerini okul müdürlüğünde muhafaza edecektir. Bu nedenle merkezi sınav başvurusu yapan tüm öğrenci velilerimizin okula uğrayarak başvurusunun onaylı çıktısını almaları gerekmektedir.

Merkezi Sınav Başvurusunda bulunmak için TIKLAYINIZ