AHMET BULUT OKULUMUZDA

İnsanda doğuştan var olmayan, sosyal çevreden gelen tepkilerle oluşan bir duygudur AHLAK. Ahlak gelişimi çocukta kişilik gelişiminin en önemli ögesidir. Çocuğun neyin iyi, neyin kötü olduğu konusunda bilinç geliştirmesi, toplum tarafından beğenilen, kabul edilen doğru davranışları yapmasıyla ilgilidir.

Aile çocukta ahlak gelişiminin ilk ve en önemli otorite kaynağıdır. Bu kaynağın doğru kullanılmasına katkı sağlamak için, Yahya Kemal Ortaokulu olarak velilerimize bir seminer düzenledik. Veli Akademileri kapmanın da yapılacak bu seminerimize ilahiyatçı yazar Ahmet BULUT konuğumuz oluyor.

Hayatını, alemde namaz kılmayan tek kişi kalmayıncaya kadar namazı anlatmaya adamış olan ilahiyatçı yazarımız bu kez  güzel sunumu ile Çocuklarda Ahlak Gelişimine konu alacak.

12 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 14.00 da Zoom programı üzerinden canlı yayınlanacak programımıza tüm velilerimizi davet ediyoruz.

Kim bilir bu sunum çocuğumuzun dönüşümünü yaşamaya bir davettir...

08.01.2022 647

08-01-2022