HAREZMİ EĞİTİM MODELİ YIL SONU SERGİSİ

HAREZMİ EĞİTİM MODELİ YIL SONU SERGİSİ

"Harezmî Eğitim Modeli" çalışmaları ve süreçleri 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün desteği ile üniversitelerimizin paydaşlığında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlediği çalıştaylar ile başlatılmıştır. Harezmî Eğitim Modeli, disiplinler arası yaklaşımı yeniden yorumlayarak farklı disiplinlerin eş değerde yer aldığı, iş birliğini benimseyen, fen ve bilgisayar bilimi öğretimini, sosyal bilim dalları ile bütünleştiren, bilgi işlemsel düşünme becerilerinin hayata adapte edildiği, programlama ve öğretim araçlarının etkin kullanıldığı, robotik ve oyun tasarımı ile eğlenerek üreten, kendini sürekli güncelleyen disiplinler arası bir eğitim modelidir.

Okulumuzun da katıldığı Harezmi Eğitim Modeli Yıl Sonu Sergisi 14 Haziran 2022 günü Yıldız Teknik Üniversitesi Kampüsünde gerçekleşti.

Geçmişin hazineleri ile geleceğe katkı sağlayan bu projenin gerçekleşmesini sağlayan Fatih ANAR, Mehmet ÇAKIR, Fulya YÜRÜK, Gamze ÇETİNKAYA ve Şenay ÇAVUŞ öğretmenlerimize ve projede görevli öğrencilerimizi tebrik ederiz. Gelecek dönemlerde bu başarılı çalışmanın devam etmesini temenni ederiz.

 

16.06.2022 462

16-06-202216-06-202216-06-2022