YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Yüz yüze eğitime geçiş planı doğrultusunda 6 Eylül 2021 Pazartesi günü itibarıyla yeni bir dönem başlıyor.

Yüz yüze eğitime geçişte tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize bütün imkânlarımızla destek olabilmek için bakanlığımızın vermiş olduğu talimatlara göre okul idaresi olarak gayret ediyoruz.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü tüm kademelerde başlayacak olan yüz yüze eğitimde dikkat edilecek bazı hususlar aşağıda belirtilmiştir.

1.     Sabahçı gruplar için derslerimiz 08.00 başlayacak olup, öğrencilerimiz en geç 07:45 de okulda olacaktır.

2.     Tüm teneffüsler 10 dakika, Öğle Arası 20 dakika olacaktır.

3.     Öğlenci gruplar için derslerimiz 13.40 başlayacak olup, öğrencilerimiz en geç 13.25 de okulda olacaktır

4.     Okul çıkışı, Sabahçı grup için  13:20, öğlenci gruplar için 19.10 dur.

5.     Öğrenciler okula okul kıyafeti ile gelecek olup, 1. hafta kıyafet temini için süre tanınacaktır. 2. haftadan itibaren okul kıyafeti dışında öğrenci kabul edilmeyecektir. Beden eğitimi dersi olan günlerde öğrenci okula tamamen eşofman ile gelecektir.

6.     Öğrenci velileri, zaruret dışında okula alınmayacak olup, işlem için okula gelen veliden HES KODU istenecektir. Hes Kodu olmayan okula alınmayacaktır.

7.     Çocuğu hasta olan veli sizlere ulaştırılacak olan form ile mutlaka okul müdürlüğüne bilgi verecek olup, izolayson ve karantina sürecine uyacaktır.

8.     Öğrenci, sınıf öğretmeninin kendisine tanımladığı sıra dışında başka sırada oturmayacaktır.

9.     Öğrenci okula maske ile gelecek ve okul içinde maske kullanacaktır. Mutlaka yanında yedek maske, dezenfektan veya kolonya, kendisine ait tahta kalemi bulunduracaktır. Gün içinde yedek maskesini de zayi eden öğrenciye okuldan maske verilecektir

10.  Öğrenci arkadaşları ile eşya ve yiyecek alışverişi yapmayacaktır.

11.  Her akşam okul dezenfekte edileceğinden dolayı, öğrenci sınıfında eşya bırakmayacaktır.

12.  Ders kitapları okulumuzun açıldığı ilk gün öğrencilerimize dağıtılacaktır.

13.  Sınıf ders programları 05.09.2021 Pazar okul sitemizde paylaşılacaktır.

14.  8. Sınıf Kursları hafta sonu Cumartesi 8 ders olarak yapılacak olup, çıkış saati 13:30 olacaktır

Unutmayalım ;

2021-2022 Eğitim öğretim yılında Yahya Kemal Ortaokulu idarecisi, Öğretmeni, öğrencisi ve velisiyle Okulumuzu Birlikte Açacağız diyoruz.

Göstereceğiniz destekler için teşekkür ederiz.

03.09.2021 928